Le Méridien Barcelona

4.3 

La Rambla 111, Barcelona, 08002, Spain  

Hora local Telèfon 34 93 318 6200

4.3

Massatges | Le Méridien Barcelona

MASSATGE DISCOVERY

50 MINUTS 85€ 
80 MINUTS 125€ 

Exclusiu massatge creat per Explore Spa Studio, que consisteix en una fusió de tres teràpies; Shiatsu, Tailandès i Suec per aconseguir un estat revitalizant profund.

RESERVI EL SEU MASSATGE AQUI >

MASSATGE DE PEDRES CALENTES

50 MINUTS 100€
80 MINUTS 150€

Aquest intensiu i excepcional tractament està dissenyat per calmar la ment, cos i esperit. A través de la calor generada per les pedres de lava volcànica banyades en oli corporal Frangipani Monoi, treballem profundament músculs, penetrant a les àrees de tensió i alliberar-les. Vitalitzem cos, ment i hidratem la seva pell intensament.

RESERVI EL SEU MASSATGE AQUI >

MASSATGE HOT MINERAL

50 MINUTS 90€
80 MINUTS 130€

Massatge ideal per alleujar dolors musculars, relaxar cos i eliminar toxines. Remineralizant i condicionant la seva pell aconseguirem un equilibri metabòlic i revitalizant. Vostè pot decidir si desitja que s’apliquin tècniques d’origen oriental, especialment destinades a relaxar.

RESERVI EL SEU MASSATGE AQUI >

MASSATGE FREESTYLE DEEP TISSUE

50 MINUTS 95€
80 MINUTS 135€ 

Aquest massatge es realitza amb intensitat i precisió sobre les àrees del cos que han estat sotmeses a l’estrès, fomentant una òptima circulació sanguínia en tot el seu cos. Deixi que el seu terapeuta esculli l’aroma, com el dolç oli Frangipani Monoi.

RESERVI EL SEU MASSATGE AQUI >

MASSATGE EXPRESS "A LA CARTA"

30 MINUTS 50€

A la carta, li permet escollir la zona del seu cos a tractar; esquena i cames, només peus i cames, clatell, cervicals i espatlla, ideal per relaxar les tensions musculars causades per l’estrès o activitats vigoroses.

RESERVI EL SEU MASSATGE AQUI >