Le Méridien Barcelona

4.3 

La Rambla 111, Barcelona, 08002, Spain  

Hora local Telèfon 34 93 318 6200

4.3

Tractaments de Spa | Le Méridien Barcelona

LIMITLESS FACIAL

30 MINUTS 50€
50 MINUTS 80€


Un facial dissenyat per a tot tipus de pell. Inclou neteja, hidratació i vitalitat. Durant el tractament es realitza un fluid massatge de clatell. Possible combinar-ho amb massatges i tractaments mans/peus.

RESERVI EL SEU TRACTAMENT ARA >

PRO-COLLAGEN FACIAL

30 MINUTS 65€ 
50 MINUTS 130€


Tractament específic per les fines línies d’expressió i arrugues. Protegim la pell d’agressions externes, alhora que millorem el to i l’elasticitat. Obtindrà nutrició, fermesa i regeneració cel·lular.

RESERVI EL SEU TRACTAMENT ARA >

PRO-DEFINITION FACIAL

50 MINUTS 130€ |


Amb aquest tractament restaurem la definició de l’oval facial. El to de la pell i el contorn facial s’allisen gràcies als actius vegetals i al  massatge efecte lifting realitzat en el rostre. Obtindrà una aparença revitalitzada.

RESERVI EL SEU TRACTAMENT ARA >

SUPERFOOD PRO-RADIANCE

50 MINUTS 100€


Mitjançant nutrients i minerals essencials totalment naturals, està dissenyat per tractar pells estressades i fatigades. Gràcies als actius energitzants i desintoxicants, la seva pell recobrarà llum i semblarà més radiant.

RESERVI EL SEU TRACTAMENT ARA >

DYNAMIC RESURFACING FACIAL

30 MINUTS 60€
50 MINUTS 110€


Especialment dissenyat per als signes d’envelliment i el to desigual de la pell. Mitjançant enzims realitzem una poderosa exfoliació i després d’aquesta una renovació cel·lular. Obtenint una pell suau, regenerada i d’aspecte més juvenil.

RESERVI EL SEU TRACTAMENT ARA >