Le Méridien Barcelona

4.3 

La Rambla 111, Barcelona, 08002, Spain  

Hora local Telèfon 34 93 318 6200

4.3

EXPLORE SPA STUDIO

Le Méridien Barcelona és la millor elecció si busca un hotel amb spa a Barcelona.

Un exclusiu hotel de luxe amb els millors serveis personalitzats, com els tractaments facials i corporals de l'Explore Spa Studio per renovar el cos i la ment.

Delecti's amb un massatge o embolcall corporal, faci's la manicura o realitzi's un tractament facial en el spa de Barcelona més cèntric de la ciutat.

Vingui a desconnectar sol o en companyia, sigui en un viatge de negocis o una escapada de cap de setmana.

Pugi a la sisena planta i deixi's estimar.

Disfrute de un momento de relax en el Explore Spa Studio y sus vistas desde el sexto piso
Un oasi urbà en el cor de Barcelona | Explor Spa Studio

RESERVEU

Permeteu-vos un temps per descobrir l'Explore Spa Studio, sauna, cambra de vapor, la "Vitality Bath" i Sun Deck.

Reserveu el vostre tractament abans de l'arribada i gaudireu del 10% de descompte en tots els tractaments amb una durada de més de 50 minuts (manicura & pedicura no inclòs).
Reservi ara >

NAVEGANT PER LA SEVA EXPERIENCIA

Us recomanem arribar entre 30 i 60 minuts abans del seu primer tractament. Per minimitzar distraccions de l'experiència, li preguem amablement que apaguin els seus telèfons abans d'entrar l'Explore Spa Studio.

RESERVES
Per assegurar que el seu tractament o terapeuta està lliure, el convidem a reservar el tractament amb antelació. Reserves espontànies són sempre benvingudes i seran benestants segons la disponibilitat. Totes les reserves de clients no allotjats a l'hotel han de ser garantides amb una targeta de crèdit i un número de telèfon de contacte. Per fer una reserva contacti amb el conserge al Hub.

ÀREES HUMIDES
Explore Spa Studio convida els clients de l'hotel a utilitzar les zones humides i la terrassa sense cap cost addicional durant les hores d'obertura. Nens menors de 16 anys necessitaran estar acompanyats en tot moment.

ARRIBADES TARDANES I CANCEL·LACIONS
Es requereix un preavís de 24 h per canvis o cancel·lacions en els serveis reservats. Una arribada tardana pot significar que ens veiem obligats a escurçar la durada del tractament. En cas de cancel·lació s'aplicarà el càrrec del servei complet.

VESTIMENTA
Recomanem utilitzar un barnús durant la seva experiència a l'Explore Spa Studio. Abans de començar el seu tractament se li donarà l'oportunitat de treure's el barnús i cobrir-se en privat. Durant el seu tractament el seu cos estarà embolicat o tapat i en cap moment es trobarà completament exposat. Per poder gaudir de l'àrea humida mixta, preguem porti el seu banyador. Se li proveiran tovalloles al Spa.

DUTXA
Una curta dutxa just abans del seu massatge o tractament eliminarà sals minerals o productes químics que puguin obstruir els seus porus quan siguin barrejats amb olis o altres tractaments.

DIÀLEG
La comunicació amb el seu terapeuta ha de ser lliure i oberta. Abans de començar el seu servei, si us plau indiqui al terapeuta en quines àrees li agradaria enfocar-se i qualsevol àrea que desitgi evitar. Durant el seu servei preguem comuniqui al terapeuta si sent algun tipus de molèstia.

TRACTAMENTS

  • Tractaments Corporals 
  • Tractaments Facials 
  • Tocs Finals 
  • Tractaments Facials ELEMIS Biotec