Le Méridien Barcelona

La Rambla 111, Barcelona, 08002, Spain   •   Hora local:     •  Telèfon: 34 93 318 6200  

LE MERIDIEN ECLAIR

Descobriu la dolce vita que presenten els Éclairs del Longitude Bar 02º10'.

L'essència francesa que caracterítza els inicis de Le Méridien dóna un toc modern a través dels Éclairs. D'aquesta manera, allò tradicional chic Parisenc es transformen en una pastisseria decididament moderna adherint els sabors locals de cada destinació.

Gaudiu dels nostres Éclairs de Xocolata, Cafè o Crema Catalana juntament amb una bona tassa de Cafè Illy® o una copa de cava. 

="Eclair

Una Experiència Culinària

Descobriu els sabors de Barcelona de la mà de Johnny Iuzzini

La marca hotelera Le Méridien presenta la seva interpretació del clàssic Éclair- creacions inspirades en sabors procedents de les nostres destinacions, únics arreu del món. Per això comptem amb tota la creativitat dels nostres xefs, com el Xef Pastisser de renom i guardonat amb premis diversos Jonny Iuzzini, per crear un receptari d’Éclairs representant a diverses destinacions de la marca Le Méridien; des de Nova Dheli a Nova Orleans, Barcelona i moltes més.

El Xef Iuzzini viatja amb Le Méridien Hotels per tot el món, inspirant-se per crear una recepta de Éclair única i exclusiva per a cadascun dels seus destinsBuscant inspiració per a una nova recepta d’Éclairs, Johnny va visitar llocs emblemàtics i d'interès culinaris, a Barcelona i els voltants. El van acompanyar en el viatge els xefs dels nostres dos hotels Le Méridien a Espanya, per guiar-lo en el viatge de descobriment de sabors de Barcelona.

Descobriu més creacions de Johnny Iuzzini >


LA RECEPTA PER BARCELONA

By Johnny Iuzzini

Garrofa, Crema de Praliné i Vainilla són els productes sobre els quals es construeix aquest Éclair. Seguit de pasta d’Ametlles, Figues i un glacejat de Vinagre. Per finalitzar, una cobertura de Figues Negres, Figues Turques, Albercoc, Raïm, Codony i Ametlles Marcona. Jonny li dóna un gir al Éclair tradicional, respectant els sabors més representatius de Barcelona i rodalies, creant una combinació de sabors originals autòctons.

="Iuzzini
="Iuzzini
="Iuzzini
="Iuzzini
="Iuzzini

Sigue sus pasos

Seguiu els passos del viatge de descobriment de sabors a Barcelona i descobriu els centres culinaris que va visitar durant la seva recerca d'inspiració.

La Boqueria 41º 22'- El mercat més emblemàtic de Barcelona.

Casa Gisbert 41º 23'- Una de les botigues més antigues i històriques de Barcelona, venent productes colonials des de 1851.

Escribà 41º 22'- Pastisseria de fama mundial pel seu Xef Xocotarer i creatiu.

L'Obrador 41º 32'- Pastisseria artesanal amb ingredients locals.

Avgvstvs Forvm 41º 12'- Una Celler i Vinya familiar de renom de més de 20 anys.


<span style="color: #54b2b0;">Comparte tus #LMÉclairs @lemeridienbcn y mucho más</span>